Јас имам песнаЛИСТА НА ПЕСНИ
1. Без оглед на се'
2. Сакај ме
3. Срцево не ќе издржи
4. Засекогаш
5. Тајна
6. Милениум со тебе
7. За нас
8. Немир
9. Јас имам песна

Јас имам песна (Авалон Продукција, 2000)

Прв студиски албум на Каролина. Албумот излезе во 2000 и веднаш предизвика одлични реакции кај публиката.
Овој албум е еден од трите најпродавани албуми во Македонија за 2000. По огромниот успех во Македонија, компанијата БК го издаде „Јас имам песна“ за српскиот пазар.
Летото 2000, Каролина направи успешна промо-турнеја ширум Македонија.