ЛИСТА НА ПЕСНИ
1. Не се враќаш (со Влатко Стефановски)
Даниел Кајмакоски/ Весна Малинова/ Бертан Аслани
2. Не чувствувам страв
Марија Шерифовиќ/ Весна Малинова - Маја Сар/ Махир Сарихоџиќ
3. Капка под небото
Весна Малинова/ Весна Малинова/ Махир Сарихоџиќ - Дарко Тасев
4. Сама
Маја Сар/ Маја Сар - Весна Малинова/ Махир Сарихоџиќ
5. Сите тие дни (со Deep Zone Project)
Мирослав Костадинов/ Мирослав Костадинов - Весна Малинова/ Deep Zone Project
6. Ме љубиш ли и ти
Елена Терлеева/ Весна Малинова/ Владимир Дојчиновски
7. Крај (со Скај Виклер)
Скај Виклер/ Скај Виклер - Весна Малинова/ Скај Виклер
8. Бои
Евгени Димитров/ Весна Малинова/ Махир Сарихоџиќ
9. За година-две
Маја Сар/ Маја Сар - Весна Малинова/ Махир Сарихоџиќ
10. Да можев да те погледнам
Евгени Димитров/ Весна Малинова/ Евгени Димитров
11. Капка под небото (акустичен микс)
Весна Малинова/ Весна Малинова/ Махир Сарихоџиќ
Капка под небото

Капка под небото (Авалон Продукција, 2010)

Снимено во: Long Play - Сараево, БМА - Скопје и Blue - Скопје
Продукција и мастеринг: Махир Сарихоџиќ - Long Play - Сараево
Фото: Дејан Пановски
Дизајн: КОМА
Извршна продукција и менаџмент: АВАЛОН Продукција