Знаеш колку вредамЛИСТА НА ПЕСНИ
1. Хипокрит
2. Љубов под облаците
3. Не се плашам
4. Од небо до дно
5. Знаеш колку вредам
6. Сирена
7. Ноќ
8. Штом сакаш
9. Љубовта е моја религија


БОНУС
1. Srescemo se opet

Знаеш колку вредам (Авалон Продукција/City Records, 2003)

„Знаеш колку вредам“ излезе во септември 2003. Овој трет студиски албум на Каролина, иако различен од претходните два, беше одлично прифатен од публиката и критиката.
Во исто време, како специјално издание за српскиот пазар, излезе ЦД под името „Kad zvezde nam se sklope... kao nekada“ под етикетата на „City records“. Ова издание ги содржи истите песни, но препеани на српски јазик.
Овој албум ја лансираше Каролина меѓу најсјајните ѕвезди на просторот на екс-ЈУ.