ЛИСТА НА ПЕСНИ
1. Тој (Н. Перевски / В. Крстевски / Б. Аслани)
2. Први март (М. Вукомановиќ / С. Вукомановиќ - К. Габровски / М. Вукомановиќ)
3. Во заборав (Махир “Beat House” - Д. Шукало / Д. Мерлин - В. Малинова / Д. Шукало)
4. Само уште еден ден (Калиопи / Калиопи / Д. Димитров)
5. Без оглед на се (К. Ковач / Р. Милошеска - Брчиоска / И. Брчиоски)
6. Знаеш колку вредам (М. Вукомановиќ / С. Вукомановиќ - К. Габровски / М. Вукомановиќ)
7. Штом сакаш (М. Вукомановиќ / С. Вукомановиќ - К. Габровски / М. Вукомановиќ)
8. Љубовта е моја религија (В. Јаневски / В. Јаневски / Д. Имери)
9. Не чувствувам страв (М. Шерифовиќ / М. Сар - В. Малинова / М . Сарихоџиќ)
10. Капка под небото (В. Малинова / В. Малинова / Д. Тасев - М. Сарихоџиќ)
11. И ќе биде се во ред (И. Џамбазов / И. Џамбазов / Д. Тавитјан)
12. Сама (М. Сар / М. Сар - В. Малинова / М. Сарихоџиќ)

Бонус
13. Кад ми небо буде дом (В. Стефановски / Џибони / В. Стефановски)
14. Као мало воде (В. Стефановски / В. Стефановски / В. Стефановски)
15. Lady Godiva (А. Дедиќ / А. Дедиќ / Н. Братош)
Најубави песни

Најубави песни (Авалон Продукција, 2012)

Фото: Дарко Мораитов
Извршна продукција и менаџмент: АВАЛОН Продукција