Одберете сесија Arrow
Одберете концерт Arrow

Капка под небото концерт - Дел 2

  • Фотографии од концерт промоцијата на албумот Капка под небото,
    одржан на 13-ти мај 2011 во Арена Борис Трајковски, Скопје.
    Фото: Дарко Христов