Одберете сесија Arrow
Одберете концерт Arrow

Капка под небото

  • Ексклузивна фотосесија за шестиот студиски албум на Каролина "Капка под небото", 2010.
    Фото: Дејан Пановски
    Идејно решение и стајлинг: Цаци Паковска
    Фризура: Студио "Арт"
    Шминка: Студио "Дадар"